1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Rokovanje z drsnimi listi Slip Sheets

Ravnajte brez težko leseno paleto

Drsni list Slip Sheet ali brezpaletno rokovanje prihrani stroške lesene palete in prostor za shranjevanje

Drsni list Slip Sheet ali brezpaletno rokovanje prevaža blago brez potrebe po leseni paleti. Blago se na drsni list Slip Sheet prenese s Push Pull priključki. Kako deluje brezpaletno rokovanje? Drsni list Slip Sheet je list iz kraft papirja v velikosti palete z debelino 0,8 mm. Običajni drsni list Slip Sheet je sestavljen iz natovorjenega dela 1200x800 mm in dveh kanalov širine 75 mm, ki so določeni za rokovanje. Priključek Push Pull je posebej razvita oprema za ravnanje z drsnimi listi Slip Sheets. Priključek Push Pull se enostavno pritrdi na viličarja v nekaj minutah. Priključek Push Pull izvleče prednjo ploščo s prijemalom. Prijemalo zajame enega od kanalov listov Slip Sheets. Prednja plošča porine blago z drsnim listom Slip Sheet na ravne vilice. Blago je mogoče rokovati.

Pridobite cene Slip Sheet zdaj

Prihranek pri brezpaletnem rokovanju

Cena, teža in višina lesene palete

Običajno drsni listi Slip Sheets stanejo 80% manj kot običajna EURO paleta. Lesena paleta je 150-krat težja od drsnega lista Slip Sheet. Seveda je lesena paleta tudi 20-krat višja od drsnega lista Slip Sheet

Stroški prevoza

Drsni listi Slip Sheets prihranijo prostor za shranjevanje in zmanjšajo težo. Na tovornjak lahko naložite 17% več blaga z drsnimi listi Slip Sheets. Prevažate tudi 500 kg manj teže. V primeru, da prevažate 100 tovornjakov iste količine blaga, ki so pakirani z leseno paleto, lahko prevažajte samo 90 tovornjakov istega obsega blaga, ki so pakirani z drsnimi listi Slip Sheets.

Prihranek nakladalnega prostora in volumna odpadkov

Drsni list Slip Sheet je 150 krat tanjši od lesene palete. Približno 1000 listov Slip Sheets zavzame prostornino 1 kubičnega metra. 1000 lesenih palet zavzame 70 kubičnih metrov. Prihranite tudi odpadke enosmerne papirnate ali lesene palete za vaše stranke.

Ekološki vidiki

Uporaba drsnih listov Slip Sheets je bolj zelena, kot če uporabljate leseno paleto. Drsni listi Slip Sheets zmanjšajo število tovornjakov na cestah. En polni tovornjak iz Francije v Združeno kraljestvo onesnažuje okolje za 0,9 tone ogljikovega dioksida. V splošnem se skoraj 50% lesa iz evropskega gozda uporablja za leseno paleto. Iz 50 let stare smreke lahko izdelate lahko 65 lesenih palet ali 1500 listov Slip Sheets. Eltete TPM je sprejel svetovno filozofijo 3R (Zamenjaj, Zmanjšaj, Recikliraj). Eltete TPM pomaga našim strankam, da naredijo naš planet bolj zelen.

Pridobite cene Slip Sheet zdaj