1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Stacionarni izmenjevalec palet

Stacionarni izmenjevalec palet prenese blago iz lesene palete na drsne liste Slip Sheets

Stacionarni izmenjevalec palet (SPC) je popolnoma avtomatska naprava. SPC prenaša blago iz lesenih palet na drsne liste Slip Sheets ali plastično ali papirno paleto. Stacionarni izmenjalnik palet ima nakladalno ploščad in hidravlično prednjo ploščo. (Enako kot Push Pull priključek).

Kako stacionarni izmenjevalec prenese blago iz palete na drsni list Slip Sheet.

Blago z leseno paleto je postavljeno na nakladalno ploščad. Lesena paleta velikosti 1200x800 mm je popolnoma pritrjena na platformo s kovinskimi konicami. Push Pull priključek z drsnim listom Slip Sheet je pripravljen za naklad. Drsni list Slip Sheet se stisne med kovinsko profiliranim L nosilcem nakladalne ploščadi in ravnimi vilicami Push Pull priključka. Prednja plošča SPC samodejno začne s prenosom blaga na drsni list Slip Sheet. Blago je varno premeščeno in pripravljeno za rokovanje s Push Pull viličarjem.

Prednosti stacionarnega izmenjevalnika palet

Stacionarni izmenjevalnik palet vedno naredi manipulacijo učinkovitejše. SPC povečuje hitrost prenosa in zmanjša škodo pri prenosu blaga. Stacionarni izmenjalnik palet povečuje varnost zaposlenih. SPC ima standardne varnostne funkcije kot varnostni krog CAT3 / PLd, varnostno kletko in nastavljivo mejo razdalje za sprejemni obseg daljinskega upravljalnika.