1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

O Slip Sheet Eltete.si

Eltete TPM želi biti povezan z vami.

O Eltete TPM Ltd.

Eltete TPM Ltd je svetovni dobavitelj reciklirnega materiala za pakiranje in proizvodne linije. Eltete TPM ima sedež na Finskem. Na svetu ima Eltete TPM 16 proizvodenj po celem svetu kot so Nemčija, Švedska, Rusija, Poljska, Litva, Francija, Španija, Združeni arabski emirati, Indija, Japonska, Kitajska, Vietnam, Malezija, Kolumbija in Argentina. Eltete TPM je sprejel vizijo 3R svetovne filozofije. Zamenjaj, zmanjšaj in recikliraj). Ta vizija se popolnoma usklajuje z rešitvijo drsnih listov Slip Sheets. Eltete kraftliner drsni listi Slip Sheets nadomeščajo manj ekološko leseno paleto. Zmanjšajte odpadke in onesnaževanje tovornjakov. Drsni listi Slip Sheets so 100% recikljivi..

Dobite cenovno Slip Sheet

O projektu Slip Sheet Eltete.si

Projekt drsnih listov Slip Sheets na spletu bi moral prinesti več informacij zainteresirani družbi. Spletna stran slipsheeteltete.si mora svojim obiskovalcem zagotoviti dovolj informacij o brezpaletnem rokovanju. Obiskovalci bi morali imeti možnost brezplačnega izračuna prihrankov z uporabo uporabo drsnih listov Slip Sheets, možnost brezplačnega prikaza brezpaletnega rokovanja v svojem podjetju in možnost spletne komunikacije z našo ekipo.

Dobite cenovno Slip Sheet

Kodeks ravnanja - Code of Conduct

Kodeks ravnanja Eltete TPM temelji na načelih, vrednotah, standardih in pravilih ravnanja, ki usmerjajo odločitve, postopke in sisteme naše globalne organizacije na način, ki prispeva k blaginji naših strank, zaposlenih in partnerjev ter spoštuje pravice vseh sodelujočih, na katere vpliva naše poslovanje. Naše dejavnosti so v skladu z dobrim poslovnim ravnanjem, tržno etiko, človekovimi pravicami in varstvom okolja.

Dobite cenovno Slip Sheet