1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Push Pull priključek

Push Pull priključek ročaji Slip Sheet

Push Pull priključek manipulira z drsnimi listi Slip Sheetss

Push Pull priključek je bil posebej razvit za rokovanje s drsnimi listi Slip Sheets. Priključek Push Pull za viličarje ima eno hidravlično funkcijo za upravljanje prednje plošče in prijemala. Priključek Push Pull lahko enostavno pritrdite na kateregakoli standardnega viličarja. Priključek Push Pull ima certifikat ISO 9001. Največja nosilnost je 1,5 tone.

Pridobite cene Slip Sheet zdaj

Rokovanje s Push Pull priključkom

Priključek Push Pull se priključi na viličarja. Priključek Push Pull nadomešča standardne vilice in je s hidravlično cevjo priključen na viličar. Viličar je pripravljen za manipulacijo drsnih listov Slip Sheets. Prednja plošča s prijemalom se premakne, da se oprime kanala drsnega lista Slip Sheet. Prednja plošča potisne drsni list Slip Sheet na ravne vilice. Viličar je enostavno naložen in blago se prenese. Raztovarjanje deluje enako kot nakladanje. Prednja plošča potisne drsne liste Slip Sheets na kontejner ali tovornjak. Drsni list Slip Sheet je nameščen.

Pridobite cene Slip Sheet zdaj

Principles of Mounting the Push-Pull Attachment

MONTAŽA NOSILCA

Priključek Push Pull je pritrjen na nosilec viličarja. To je znano tudi kot stalna montaža. Vgradnja nosilca je gospodarnejša za podjetja, ki za nakladanje ali raztovarjanje kontejnerjev stalno uporabljajo brezpaletno rokovanje. Oglejte si demonstracijski video tukaj..

MONTAŽA VILIC

Priključek Push Pull je prilagojen standardnim vilicam dvigala. Ta vrsta vgradnje je bolj gospodarna za podjetja, ki pogosto uporabljajo brezpaletno rokovanje. Oglejte si demonstracijski video tukaj..

Pridobite cene Slip Sheet zdaj

Uporaba drsnih listov Slip Sheets